НАРОДНА САМООБОРОНА
ГОЛОВНА | Для прихильників "НАРОДНОЇ САМООБОРОНИ" та учасників - Форум МІЙ | Вход
 
НОВІ ПОВІДОМЛЕННЯ · УЧАСНИКИ · Правила форуму · ПОШУК · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Модератор форума: Шарик, Markus  
Форум » ФОРУМ » Політика » Для прихильників "НАРОДНОЇ САМООБОРОНИ" та учасників (ВАЖЛИВО)
Для прихильників "НАРОДНОЇ САМООБОРОНИ" та учасників
MarkusДата: Вт, 20.03.2007, 10:53 | Сообщение # 1
гетьман
Группа: Администраторы
Сообщений: 23
Репутация: 0
Статус: Offline
Для прихильників "НАРОДНОЇ САМООБОРОНИ" та учасників ПОМАРАНЧЕВОЇ РЕВОЛЮЦІЇ!

Генеральна прокуратура проводить обшук у квартирі лідера "Народної самооборони" Юрія Луценка. Якщо заарештують Юрія Луценко то це загроза всієї Україні та всім учасникам Помаранчевої революції.
Закликаю всіх учаників Помаранчевої революції, прихильників "Народної самооборони", партії та блоків БЮТ, "Наша Україна", ПОРА та інших проукраїнських демократичних партій. Йти в Київ на захист Юрія Луценка,на захист всієї України!

 
ШарикДата: Вт, 20.03.2007, 13:52 | Сообщение # 2
гетьман
Группа: Администраторы
Сообщений: 43
Репутация: 0
Статус: Offline
Жванія проводить відеозйомку обшуку в Луценка

Юрій Луценко Лідер громадського руху «Народна самооборона» Юрій ЛУЦЕНКО вважає сьогоднішній обшук у своїй квартирі спробою перешкодити його пересуванню територією України.

Як передає кореспондент УНІАН, про це він заявив журналістам, які у даний час знаходяться біля дверей його квартири.

Слідчі прокуратури, які проводять обшук, намагалися заборонити Ю.ЛУЦЕНКУ спілкуватися з журналістами. Однак він заявив: «Поки я вільний громадянин і на мене не наділи наручники - я буду давати коментарі».

За словами Ю.ЛУЦЕНКА, слідчі прийшли до нього о 6.30, пред’явивши постанову суду про проведення обшуку, якого саме суду Ю.ЛУЦЕНКО не уточнив, однак зауважив, що йому в руки цю постанову слідчі не дали.

За його словами, слідчі шукають у нього якісь меблі та системні блоки комп’ютерів, які начебто він отримав за видачу зброї громадянину КОВАЛЬОВУ.

Крім того, слідчі просили Ю.ЛУЦЕНКА пред’явити ізраїльський паспорт, натомість він показав їм документ із Посольства Ізраїлю, отриманий у відповідь на запит щодо наявності у нього ізраїльського паспорту, в якому містилась негативна відповідь з цього приводу.

На запитання, чи допитували його, Ю.ЛУЦЕНКО відповів: «Вони мене так хочуть допитати, як я хочу ходити до них на допити. Я думаю, що це шоу, щоб унеможливити моє пересування по Україні».

Зараз в квартирі Ю.ЛУЦЕНКА, крім слідчих, перебуває група депутатів, серед яких Давид ЖВАНІЯ.

У свою чергу, Д.ЖВАНІЯ повідомив журналістам, що він особисто проводить відеозйомку проведення обшуку. За його словами, слідчі відмовилися пред’явити адвокатам Ю.ЛУЦЕНКА постанову суду, що дозволяє проводити обшук, зазначивши, що нададуть це документ для ознайомлення, якщо Ю.ЛУЦЕНКО поїде з ними до приміщення Генеральної прокуратури.

Добавлено (20.03.2007, 11:11)
---------------------------------------------
Луценку вручили повістку на допит в Генпрокуратуру

Один із слідчих, які сьогодні проводять обшук в квартирі лідера громадянського руху «Народна самооборона» Юрія ЛУЦЕНКА, вручив останньому повістку на допит до Генеральної прокуратури сьогодні на 15.00.

Як передає кореспондент УНІАН, про це журналістам, які перебувають зараз біля квартири екс-міністра Ю.ЛУЦЕНКА, повідомив народний депутат Микола КАТЕРИНЧУК.

Він також зазначив, що Ю.ЛУЦЕНКО попросив народних депутатів, щоб вони звернулись до Генпрокуратури за захистом його конституційних прав, які, на переконання Ю.ЛУЦЕНКА, грубо порушуються.

Як повідомляв УНІАН, сьогодні з 6-ї ранку у помешканні Ю.ЛУЦЕНКА представники Генеральної прокуратури проводять обшук.

2 березня цього року Генеральна прокуратура порушила стосовно Ю.ЛУЦЕНКА кримінальну справу за двома статтями Кримінального кодексу, а саме ч. 3 ст. 364 – зловживання владою або службовим становищем, вчинені працівником правоохоронного органу, що спричинило тяжкі наслідки, та ч. 1 ст. 263 КК України (незаконне поводження зі зброєю та боєприпасами).

Добавлено (20.03.2007, 11:12)
---------------------------------------------
Обшукувати Луценка дозволив Печерський суд. Слідчих зацікавила ручка "Монблан"
20.03.2007 10:08___ www.ПРАВДА.com.ua

Версія для друку

Слідчі Генпрокуратури вилучили в Юрія Луценка низку документів в пошуках ізраїльського паспорту.

Про це журналістам розповів депутат Давид Жванія.

За його словами, серед цих документів – медичні картки Луценка, членів його родини та старий квиток члена ВЛКСМ.

Жванія також повідомив, що станом на 9:40 слідчі займалися тим, що перетирали пальцями всі купюри, які їм передав Луценко, щоб встановити їх справжність.

Крім того, слідчих зацікавила природа ручки "Монблан", яку вони знайшли в квартирі Луценка. Вони цікавилися, звідки вона в Луценка і хто її подарував.

Рішення суду, на підставі якого в квартирі проводить обшук, Луценку досі не продемонстрували, так само як і не допустили адвокатів.

"Слідчий каже, що як тільки Луценко піде з ним в його кабінет, захисників долучать до процесу", - передав їх слова Жванія.

На запитання, який суд дав санкцію на обшук, Жванія відповів: "Печерський".

Добавлено (20.03.2007, 13:52)
---------------------------------------------
АКЦІЯ!!!!!
Сьогодня Юрій Луценко має бути допитаний у ГПУ. Прихильників "Нароної самооборони" запрошуємо прибути до будівлі Головного слідчого управління ГПУ ( вулиця Борисоглебська 18, що на Подолі ) о 14:30, аби підтримати свого лідера. З собою, по можливості мати символ "Народної самооборони",-- темно-червону гвоздику.


Сообщение отредактировал Шарик - Вт, 20.03.2007, 13:53
 
MarkusДата: Вт, 20.03.2007, 21:30 | Сообщение # 3
гетьман
Группа: Администраторы
Сообщений: 23
Репутация: 0
Статус: Offline

Юрій Луценко має бути допитаний у ГПУ. Причому щоденно. Кожен день на протязі 4 днів починаючи з 20 березня. Як мінімум.

Прихильників "Народної самооборони" запрошуємо прийти до будівлі Головного слідчого управління ГПУ ( вулиця Борисоглебська 18, що на Подолі ) о 9:00, аби підтримати свого лідера. З собою, по можливості та за бажання - мати символ "Народної самооборони",-- темно-червону гвоздику.

Є відомості про те, що ГПУ замовлено затримати Юрія Луценка і це може відбутися вже завтра.

Не прихильників також запрошуємо. Бо якщо ми промовчимо зараз - то завтра на допит тягатимуть нас! І вилучатимуть в нас медичні картки та атестати зрілості.

Покажемо, що нам не байдуже

 
ШарикДата: Ср, 28.03.2007, 14:15 | Сообщение # 4
гетьман
Группа: Администраторы
Сообщений: 43
Репутация: 0
Статус: Offline
Лідер "Народної Самооборони" Юрій Луценко підтверджує, що 31 березня у суботу у Києві відбудеться спільний мітинг опозиції.

Про це Луценко написав на Форумі "Української правди", відповідаючи на відповідне запитання одного з відвідувачів.

"З суботи починаємо працювати з киянами", - написав він.

В акції братимуть участь лідери "Народної Самооборони", БЮТ і "Нашої України".

"На Майдані з 17-00 концерт, який завершиться виступами Тимошенко,Турчинова, Кириленка і Луценка", - написав лідер "Народної Самооборони".

Він також зазначив, що у разі початку виборчого процесу, він буде брати в ньому участі.

"Вважаю найкращим не творити чергового - третього демократичного руху - а йти на об’єднання зусиль при максимальному омолодженні списку", - написав Луценко.

 
Форум » ФОРУМ » Політика » Для прихильників "НАРОДНОЇ САМООБОРОНИ" та учасників (ВАЖЛИВО)
  • Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:


Copyright MyCorp © 2006 Бесплатный хостинг uCoz
Украински й портАл

ERA.COM.UA
ин тернет портал
  New online pharmacy

Our online pharmacy is the perfect resource for people to get their drugs without any hassles or awkwardness.

We work hard to make sure you save money every time you shop with us. At our online store, you pay less and get more.

http://www.newpharmacy.org

ZENEGRA - Generic Sildenafil Citrate is an effective treatment for ED regardless of the cause or duration of the problem or the age of the patient. This section takes you through how ZENEGRA works, its side effects and the dosage that is right for you. Always consult your doctor for the right dosage