НАРОДНА САМООБОРОНА
ГОЛОВНА | ПОБУДУЄМО ДИСТАНЦІЙНЕ САМОВРЯДУВАННЯ В РЕГІОНАХ – ГРОШИМА! - Форум МІЙ | Вход
 
НОВІ ПОВІДОМЛЕННЯ · УЧАСНИКИ · Правила форуму · ПОШУК · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Модератор форума: Шарик, Markus  
Форум » ФОРУМ » Політика » ПОБУДУЄМО ДИСТАНЦІЙНЕ САМОВРЯДУВАННЯ В РЕГІОНАХ – ГРОШИМА! (Суть, як вся діюча комп’ютерна технологія – фантастика.)
ПОБУДУЄМО ДИСТАНЦІЙНЕ САМОВРЯДУВАННЯ В РЕГІОНАХ – ГРОШИМА!
oleksaopДата: Ср, 25.07.2007, 19:32 | Сообщение # 1
джура
Группа: Пользователи
Сообщений: 3
Репутация: 0
Статус: Offline
Скоро буде 20 років як обрані особи будують нам заможне життя в Україні. Тільки після виборів з’ясовується, що не нам вони будують, а собі. Тепер „будівельники” згуртувались у партії. Тільки у партій є зрозумілі ПРОГРАМИ покращення життя для виборців. А без програми це не партії, а .........! Тепер вони знову розділяють награбоване і спонукають пере голосувати. Залякують поділом України. Тільки приклади Мілошивича та Хусейна зупиняють, а то б „запалили”. Запалити просто, а для організації прогресу в державі – потрібно тяжко працювати. І працювати не для себе. Тому і програм немає.
Виборцям залишається тільки надіятися на самоврядування свого життя.
А самоврядування можливо виконувати „ з дивану” - дистанційно.
Спочатку розберемося в основі концепції Моделі дистанційного самоврядування. (детальніше. http://www.kraina.org.ua/ua/module/ - «Ідеальна Країна» - "Електронна Демократія" - „ Концепції” - Концепція. „ Кібернетична Модель для створення ідеальних регіонів”.)
Принципово Концепція базується на бажанні особи покращити своє особистого життя з допомогою грошей. Гроші дають особі можливість купити чужу працю в товарі, або послузі. Але гроші - з нічого не появляються. Тобто потрібно виробляти власний товар або послугу, які інша особа при купівлі оцінить грошима. От і з’явився механізм виконання взаємно узгоджених бажань осіб через грошову угоду купівлі/продажу – придуманий, як стверджували греки, богами. Який мудрий механізм формування справедливості (згоди ) в суспільстві – забезпечення свого збагачення через збагачення іншої особи в процесі купівлі/продажу товар/послугу. Цей механізм тепер називають бізнес-угода. Купівля/продаж хліба, ліків, цигарок.....теж бізнес-угоди. (більш детально, наприклад, на сайті ... http://forum.domivka.net/ „Українська політика” - „Не чиновновна система, а кібернетична виведе Україну із кризи.”).

Добавлено (25.07.2007, 19:32)
---------------------------------------------
Тепер головне - про бізнес-угоду в Моделі. Дієва суть Моделі – автоматично і дистанційно забезпечити осіб в процесі купівлі/продажу, документами, які закріплюють за особами права власності і гарантійні зобов’язання щодо проданого товару/послуги. Це не нове, але - документи в Моделі формуються дистанційно і щоб вони мали властивості узаконених. Це дає особі можливість захистити свою придбану власність, наприклад, в суді. Тому потрібно формувати документи на базі території адміністративного регіону (селище, район, місто), яка забезпечує узаконеними правилами купівлі/продажу і інститутами компенсації збитків особам. Зрозуміло потрібно сплатити податок. Модель забезпечує сплату податку в податковий фонд регіону автоматично і документально. От ї з’явився ФОНД - „кормушка” для уже відпрацьованих схем „від імені та для блага народу”. Але в процесі автоматичної сплати податку кожна гривна ідентифікується і документально зв’язується з персоною, як власність, яка сплачена в казну регіону для загальних нужд. При цьому забезпечується можливість кожній особі дистанційно проконтролювати для яких „проектів” використаний податок і в чию власність перемістилася ідентифікована гривна. Крім цього використання податкового фонду регіону можливе тільки з допомогою дистанційної угоди, складеної з одного боку особою-автором проекту, а з іншого - усіма особами регіону, які сплатили податок. Свого роду голосування за чиновника з програмою дій. В угоді узгоджується ціна затрат, оплата автору за послуги......! Зрозуміло, що при дистанційному персоніфікованому контролю податкового фонду - „кормушка” не можлива.
Висновок. Модель забезпечує персоніфікацію дистанційного самоврядування в регіоні шляхом документального формування централізованої організації кожної бізнес-угоди. Для хакерів, адміністративних та фінансових шахраїв в Моделі умов немає. По цьому напрямку розвивається в світі технологічна культура проведення бізнес – угод.
Сказане виглядає нав’язливо і звучить фантастично з признаками утопії. Але вся комп’ютерна технологія – діюча фантастика.
Уявіть, що сучасним лідерам України, 15 років назад розказують про можливості Інтернет і призивають їх до мудрості, щоб задіяти. Зрозуміла відповідь(або без-відповідь) - до гидоти цінична. Але пропонується подібний Інтернету механізм – формування в державі персоніфікованих саморегулюючих ділових відносин з автоматичним збором податків і ........... ! Тому є проблема – хто і як цю Модель буде впроваджувати в Україні. Якщо допустити сучасних політиків, то обов’язково зроблять „по нарошку - з кормушкою”. Якщо запросити авторитетних спеціалістів, наприклад, Білл Гейтса, то це уже буде дієво.
( Детальні аргументи - http://www.ukrainet.lviv.ua/ - „ЛЬВІВСЬКИЙ ФОРУМ” - „Політика і політики” - Опитування „А може знову запросити „варягів” покерувати нами?).
Але, щоб було кому запросити, потрібно спочатку виконати діючі закони - згрупувати однодумців в партію, наприклад, „Самоврядування в регіонах”.
Україна великим безладдям приречена - першою в історії забезпечити дистанційну організацію документального проведення ділових відносин в кожному регіоні і для кожного громадянина.

P.S. Особисте звернення до Юрія Луценко! Вчора я по телебаченню чув від Вас зобов’язання відповісти кожному, хто звернеться через сайт з діловою пропозицією. Особисто я, як і більшість українців, поважаю Вас за сміливі дії з признаками самопожертвування ради добробуту в Україні. Тому не ображайтесь на мене за далі сказане в Вашу адресу. Ви попали в принизливу ситуацію, яка може зламати Ваш ДУХ і ВОЛЮ. Ви обіцяєте те, що не зможете виконати. Це аналогічно пообіцяти перемогти американське військо ....... маючи на озброєнні стару кам’яну сокиру(систему). Вас використовують як приманку для щирих виборців. Більше всього використовують також з добрими намірами, але „ ... дорога до пекла”. Будь ласка, ознайомтеся з моїми аргументами на вашому і інших сайтах згідно вказаних в темі адрес. Якщо зацікавитесь, раджу, через Яценюка, вийти на зарубіжних спеціалістів-експертів. Тільки експертів, як і виборців, повинно бути багато. Контакти з персонами-експертами не мають зворотного зв’язку для компенсації збитку за їх помилки ( а в Моделі є). Повторюю для аналізу - в Моделі дії хакерів, адміністративних та фінансових шахраїв – виключаються. В інших Темах є пояснення.
Вибачте, я Тему з зверненням до Вас, розміщу на різних сайтах. Такі фантастичні можливості комп’ютерних технологій(„диванних”), які задіяні, на жаль, не „українською елітою”.
Обіцяну Вами відповідь, по суті теми, розмістіть на Вашому сайті в форумі з моїй темою так, щоб я зміг визначити, що це відповідає не адміністратор. От і буде реклама для Вас і Вашого сайту! З повагою, ОПАНАС.


Сообщение отредактировал oleksaop - Ср, 25.07.2007, 19:32
 
Форум » ФОРУМ » Політика » ПОБУДУЄМО ДИСТАНЦІЙНЕ САМОВРЯДУВАННЯ В РЕГІОНАХ – ГРОШИМА! (Суть, як вся діюча комп’ютерна технологія – фантастика.)
  • Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:


Copyright MyCorp © 2006 Бесплатный хостинг uCoz
Украински й портАл

ERA.COM.UA
ин тернет портал
  New online pharmacy

Our online pharmacy is the perfect resource for people to get their drugs without any hassles or awkwardness.

We work hard to make sure you save money every time you shop with us. At our online store, you pay less and get more.

http://www.newpharmacy.org

ZENEGRA - Generic Sildenafil Citrate is an effective treatment for ED regardless of the cause or duration of the problem or the age of the patient. This section takes you through how ZENEGRA works, its side effects and the dosage that is right for you. Always consult your doctor for the right dosage