НАРОДНА САМООБОРОНА
ГОЛОВНА | Цимбалюк М.М. - Беззаконня по Українськи - Форум МІЙ | Вход
 
НОВІ ПОВІДОМЛЕННЯ · УЧАСНИКИ · Правила форуму · ПОШУК · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Модератор форума: Шарик, Markus  
Форум » ФОРУМ » Політика » Цимбалюк М.М. - Беззаконня по Українськи (Грабіж львів'ян!!!!)
Цимбалюк М.М. - Беззаконня по Українськи
lvivДата: Чт, 31.03.2011, 19:40 | Сообщение # 1
джура
Группа: Пользователи
Сообщений: 1
Репутация: 0
Статус: Offline
Ми жителі Львівської області звертаємось до Вас, з великим проханням, звернути увагу на губернатора нашого краю Цимбалюка М.М.
В Львівській області ця людина зарекомендувала себе з негативної сторони. Цимбалюк М.М в 2010 році. ще як начальник УМВС Львівської області почав зазіхати на такі структури як освіта, медицина, телебачення, торгівельні структури (це великі базари Львова), де він хотів контролювати всім і отримувати свої відсотки, ну звичайно які він сам і встановлював. Він почав, під тиском і погрозами, звільняти людей прикриваючись Вашим іменем пане президенте і іменем міністра МВС України, що це доручили Ви, і в цих діях його підтримуєте. Люди залякані вседозволеністю і безкарністю Цимбалюка М.М. не бачили іншого виходу крім того як покоритися і регулярно сплачувати побори. Цимбалюк М.М. наполягав щоб кожна структура, в тому числі і підрозділи УМВС, вимагали в громадян сплати «податків», а зібрані таким шляхом кошти приносити йому, з його слів, для передачі вищестоящому керівництву на Київ.
В травні 2010 року, в результаті його злочинних дій по лінії митниці, ним зацікавилась служба внутрішніх розслідувань при МВС. Щоб уникнути карної відповідальності і відвернути увагу від своєї особи, він втік в Тернопільську область на посаду губернатора.
В грудні 2010 року в пана Цимбалюка М.М виникла мрія бачити себе на посаді міністра МВС або МНС, тому що він посаду губернатора області «переріс», і згідно тої кількості грошових коштів які в нього появились в результаті його шахрайських дій по незаконному збагаченню, він може «замахнутись» - на крісло міністра. Коли його плани потерпіли крах, він через «добрих людей» в адміністрації президента (з слів його близького оточення за 2 млн. «зелених»), змушений був задовільнитись посадою губернатора Львівської області.
Так з грудня по теперішній час в нашій області після фраз Цимбалюка М.М.: « Це не ваш рівень. Пишіть заяву на звільнення!», проходить процес залякування людей для викачки грошових коштів, потрачених при призначенні на посаду і для особистого збагачення, щоб в найблищому майбутньому «купити мрію» - посаду міністра МВС.
У всіх виступах в засобах масової інформації ( які він дуже любить), він не забуває стверджувати, що в усіх діях і починаннях його підтримує президент, а в близьких кругах озвучує і залякує всіх тим, що йому доручено президентом бути «наглядачем» по Західному регіону України. Хто його ослухається він доповість президенту і в результаті позбудеться посади.
Шановні високо посадовці, скажіть будь ласка скільки, і чи позволяє заробітна плата губернатора мати по декілька будинків в кожній області де він працював! По фактах літа 2010 року в місті Тернопіль, коли губернатора Цимбалюка обікрали будинок де знаходились злитки золота, мішки з грошима, дорогоцінні речі, антикваріат на мільйони доларів. Також хочемо звернути увагу і додати що його син Віталій Цимбалюк їздить на ексклюзивному автомобілі BMW 7-ої моделі 2010 року випуску вартістю 250 тис. доларів Д.Н.З. ..2222.. , Lexus LX470 Д.Н.З. ..2222.. , BMW X5 Д.Н.З. ..2222.., Toyota Camry Д.Н.З. ..2222.. , і т.д.. Де сім’я Цимбалюків бере такі кошти? Із слів Цимбалюка, коли йому звернули увагу про його дорогі авто, то він нахабно відповів: «Якщо захочу то придбаю собі особистий вертоліт, щоб не їздити по українських добитих дорогах» ! Адже стан доріг в Львівській області є найгіршим в Україні!
Вже з січня 2011 року Цимбалюк не може зупинитися, і незважаючи на те що він є членом «партії регіонів» почав заручатися підтримкою інших одно партійців, щоб вони допомогли йому «влізти» і посісти місце міністра МВС України Могильова А.В. Як може така людина бути в вашій партії, якщо він за вашими спинами постійно готує напад? Навіть ще не будучи міністром МВС, вже продає і обіцяє посади начальників УМВС. В даний час він справно «викручує» нашу область на предмет збагачення, не забуваючи годувати обіцянками друзів, що будучи на посаді міністра він про них не забуде. Не забувають приїжджати з «подарками» налякані ним старі «друзі» з Тернопільської адміністрації, начальник УМВС і багаті підприємці, яких він «кришував».
Пане Могильов А.В., невже в вашому потужному міністерстві нема підрозділу або відомства, яке б поставило «на місце» злодія і хапугу Цимбалюка Михайла Михайловича, який прикриваючись гарними словами і лозунгами творить беззаконня на Львівщині! Щоб підтвердити мої слова можете зайти на сайти та форуми Львівської області, та прочитати судження громадян про нашого «великого комбінатора» губернатора.
Якщо вчасно не опустити його на грішну землю, то крісло міністра в нього буде не за горами!
Просимо звернути Вашу увагу на наше звернення, і не залишити без мір реагування!

З повагою, жителі Львівської області!

 
Форум » ФОРУМ » Політика » Цимбалюк М.М. - Беззаконня по Українськи (Грабіж львів'ян!!!!)
  • Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:


Copyright MyCorp © 2006 Бесплатный хостинг uCoz
Украински й портАл

ERA.COM.UA
ин тернет портал
  New online pharmacy

Our online pharmacy is the perfect resource for people to get their drugs without any hassles or awkwardness.

We work hard to make sure you save money every time you shop with us. At our online store, you pay less and get more.

http://www.newpharmacy.org

ZENEGRA - Generic Sildenafil Citrate is an effective treatment for ED regardless of the cause or duration of the problem or the age of the patient. This section takes you through how ZENEGRA works, its side effects and the dosage that is right for you. Always consult your doctor for the right dosage