НАРОДНА САМООБОРОНА
ГОЛОВНА | Не чиновники, а кібернетика виведе Україну із кризи - Форум МІЙ | Вход
 
НОВІ ПОВІДОМЛЕННЯ · УЧАСНИКИ · Правила форуму · ПОШУК · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Модератор форума: Шарик, Markus  
Форум » ФОРУМ » Політика » Не чиновники, а кібернетика виведе Україну із кризи (В 2007 році виданий патент України №22235 на кібернетичн)
Не чиновники, а кібернетика виведе Україну із кризи
oleksaopДата: Пт, 08.06.2007, 21:05 | Сообщение # 1
джура
Группа: Пользователи
Сообщений: 3
Репутация: 0
Статус: Offline
[font=Arial]Якщо партійні вожді думають продовжувати організовувати суспільство з допомогою адміністративно-чиновної системи, то порахуйте скільки чиновників на Україну потрібно. Із виконавчим апаратом -- до мільйона. Це дорого і не ефективно. І не стільки тим, що чиновники погані, як тим, що вони фізично не можуть виявити істину інформацію від 46 мільйонів громадян, щоб забезпечити їм „справедливе” життя. Та і де партія знайде таку кількість „нормальних” людей? І де той дисциплінуючий механізм ? Знову страх, тюрми, інтриги та брехня?
Життя це боротьба індивідуумів (осіб) за краще особисте життя, яке виміряється грошима. А гроші дають особі можливість купити чужу працю в товарі, або послузі. Але гроші також з нічого не появляються. Значить потрібно виробляти власний товар або послугу, які інша особа зможе оцінити грошима. От і замкнувся механізм виконання взаємних бажань через гроші – товар – гроші, як казали в Греції - придуманий богами. Оцініть мудрість механізму формування справедливості через узгоджену грошову оцінку. Цей механізм тепер називають бізнес-угода. Бізнес буде формувати властивості справедливості тільки тоді, коли особи будуть продавати/купувати свою – особисту власність.
Це і є той механізм, який порушила радянська система. П’ятнадцять років переводять нічийну власність в особисту ті, хто втовпився до „корита”. Для чого? Та для того, щоб конкретна особа була зацікавлена в розвитку і захисту своєї власності, а не власності всіх, тобто нічийної. А так, як „хапонуло” багато таких, хто не здібний розвинути та захистити - то „перехоплюють” інші, більш жадні, та владні. А 46 мільйонів тих, хто не втовпися до „корита” залишилися в форматі безправних рабів. Тому, хто при розумі і молодих роках, тікають туди де немає у владі „ від імені народу”. І це із самої природно багатої країни світу.
Де вихід ?? Тільки в налагоджені бізнесу з допомогою нових технологій так, щоб громадяни дистанційними бізнес-угодами та дистанційним самоврядуванням самі будували справедливі ділові відносини.
Світова технологічна еліта штурмує кібернетичні методи економічного здешевлення адміністрування та ведення дистанційного бізнесу. Якщо в 2000 році в світі було видано до 300 патентів на технічну новизну використання комп’ютерних (кібернетичних) технологій в адміністративній і фінансовій сферах діяльності людини, то в 2006 році – 5000. http://ep.espacenet.com/advancedSearch?locale=en_ep. Клас G06F17/00; G06Q20/00.
З допомогою Інтернет у світі ведуть дистанційний бізнес сотні мільйонів людей. Це більше ніж населення України і є тим переконливим фактом, як можливо з допомогою комп’ютерних технологій, а не чиновників, дати кожній особі багато варіантів збагатіти.

Патентом № 22235, виданому в Україні в 2007 році (http://www.ukrpatent.org/cgi-bin/searchPatF), закріплена за нами право власності на Модель кібернетичного рішення ряду регіональних задач:
1) як за допомогою персональних мобільних пристроїв забезпечити кожну особу регіону (району, міста, області) можливістю дистанційно і документально узгодити з діловим партнером умови для купівлі/продажу товару/послуги в рамках кодексів законів, які діють в регіоні і, цим, створити в регіоні середовище ділового самоврядування, з чіткими правилами ведення бізнесу для кожної особи;
2) як автоматично збирати мито і, цим, знищити умови для корупції і шахрайства в митній сфері;
3) як дистанційно забезпечити створення узаконених документів на право власності кожної особи, щоб самостійно захищати свою власність в суді і, цим, реорганізувати чиновну і судову систему в сфері власності;
4) як дистанційно проводити особисті фінансові розрахунки і, цим, виключити умови для фінансового шахрайства;
5) як автоматично, документами закріпляти за особою узаконену відповідальність за дистанційно узгодженні в бізнес-угоді зобов’язання і, цим, створити в регіоні ділове середовище із постійно діючим механізмом особистої відповідальності за якість проданого товару або виконаної послуги;
6) як виключити умови, для скритого отримання хабара;
7) як кожній особі забезпечити умови для дистанційного аналізу даних загального регіонального ринку товарів та послуг, щоб виявляти шахраїв та не мати з ними ніяких ділових контактів і, цим, створити в регіоні умови для взаємно відповідальних ділових відносини з моральними ознаками;
8) як забезпечити кожній особі умови для дистанційного контролю за використанням сплаченого податку і, цим, створити в кожному регіоні умови для розвитку самоврядування в сфері використання громадської казни, та знищити умови для шахрайства в бюджетній сфері.

Добавлено (06.06.2007, 22:01)
---------------------------------------------
Стислий виклад суті Моделі – буквально усі дії щодо особистої власності в регіоні виконуються методом угоди купівлі/продажу з допомогою спеціальних особистих операційних пристроїв. При цьому керує всім спеціальний центральний комп’ютерний пристрій, який організує:
 виконання процедур угод між особами відповідно діючих в регіоні правил ведення купівлі/продажу;
 автоматичне виконання фінансових розрахунків між особами;
 автоматичне відрахування податку;
 автоматичне закріплення документами зміну особистої власності та відповідальністі;
 забезпечує зберігання узгоджених особами документів у різних базах даних операційних пристроїв, щоб запобігти їх корекції та знищенню.
Вираз „буквально всі дії з особистою власністю в регіоні ” потрібно розуміти - купівля/продаж в форматі угоди як в регіоні, так і за його межами, або навпаки - любого товару( автомобіль, цигарки, хліб, ліки....), або любої послуги (лікаря, учителя, шофера, депутата, міліціонера, чиновника, артиста...)
Принципова суть. Весь той віками накопичений і перевірений багаж стандартної форми оформлення документів, перенесено в автоматичний сервіс з допомогою спеціалізованих комп’ютерних пристроїв.

Добавлено (06.06.2007, 22:04)
---------------------------------------------
Пояснюючі приклади.
1. Чому - регіон, партія та дистанційний мобільний зв’язок?
Об’єкт „регіон” має такі важливі властивості:
1. Територіальне охоплення ділової зони, яка специфічно властива тільки для неї. В регіоні потрібні свої специфічні правила ділової гри, які не важливі для інших регіонів. Наприклад, Крим або Карпати. Потрібно, щоб туди хотіло їхати дуже багато відпочиваючих. Та потрібно, щоб менше вивозилось з регіону зібраних грошей.... щоб громадяни володіли великою кількістю мов...... Це саме краще розуміють особи, які живуть в Криму та Карпатах і кожен із них своїми інтересами хоче контролювати і підтримувати Регіональний інтерес. А в політиків це називається – громадське самоврядування, яке у „нас” знищила радянська влада. А тепер потрібно розводити як в Китаї горобців. Потрібно!!!! Та питання хто ?? Тільки особи, або група осіб, які поставили собі за мету життя, в досягнення цієї мрії. А це ПАРТІЯ. Кожному творець дав свою мету життя, яка не зовсім сприйнята для інших.
2. Не можливо творити одночасний (навіть в хвилинах) мобільний зв’язок в Україні 46 мільйонам осіб. Поки що немає таких діючих в Україні стандартів мобільного зв’язку. Але нові стандарти 3G та 4G забезпечать більшу швидкість передачі даних. Та все одно не вистачить швидкості, щоб забезпечити одночасним зв’язком 46 мільйонів. Та є така важлива властивість мобільного зв’язку як „покриття території надійним зв’язком”, який не прийнятний на іншій території. А для Моделі це - РЕГІОН.
Так функціональні властивості регіону, партії і технологічні можливості Моделі можуть створити ідеальний регіон, а множина ідеальних регіонів – ідеальну Україну.

Добавлено (06.06.2007, 22:04)
---------------------------------------------
2. Скорочено принцип дії моделі.
Для організації загального кібернетичного ринку в регіоні використовують спеціальні операційні пристрої обробки даних купівлі продажу. Кожна персона – Персональний операційний менеджер ПОМ. Фінансовий заклад – Фінансовий операційний менеджер ФОМ. Загальний ринок – Центральний менеджер угод ЦМУ. Персони з допомогою ПОМ зв’язуються між собою та фінансовим закладом тільки через ЦМУ. ЦМУ оперативно забезпечує обмін даним з кожним ПОМ і ФОМ в форматі Інформаційного шаблону документу ІШД множина типів яких зберігається в базі даних ЦМУ. ІШД - це екранне зображення, яке містить у собі тексти, числа або поля, які спеціально призначені для внесення туди відповіді в виді тексту або цифр. Кожний тип ІШД призначений тільки для процедур купівлі/продажу конкретного стандартного класу товару/послуги. Наприклад, в типі ІШД, який призначений для продажу/купівлі автомобіля попередньо описані стандартні процедури поетапного узгодження між особами даних купівлі/продажі для даного класу автомобіля. При цьому функціональний зміст процедур під час наладки роботи Моделі приведений в відповідність функціонального змісту кодексі законів даного регіону. Наприклад, правила продажу/купівлі автомобіля, щоб запобігти шахрайству, визначення величини податку, визначення мінімальних гарантій на експлуатацію автомобіля.... . Продавець з допомогою свого ПОМ виставляє свою ціну і гарантії в базовій оболонці ІШД. Пересилає цей ІШД ЦМУ. ЦМУ програмно реагує на дані прийнятого ІШД і пересилає на ПОМ-покупцю. Покупець аналізує дані і, наприклад, узгоджує ціну в оболонці ІШД та пересилає ЦМУ. ЦМУ повіряє дані і пересилає до ФОМ - банку. ФОМ автоматично реагує на узгоджені дані в оболонці ІШД і знімає з банкового рахунку покупця узгоджену суму, відраховує від неї прописану в ІШД величину мита, а залишок переміщує на банківський рахунок продавця. ФОМ вносить виконані дані в ІШД, залишає собі копію ІШД як документ, і звітує ЦМУ. ЦМУ провіряє і пересилає ІШД продавцю та покупцю на підтвердження правильності даних в ІШД та отримання покупцем автомобіля. ЦМС прийнявши підтвердження автоматично виконує: до зареєстрованих даних автомобіля добавляє запис нового власника; добавляє до зареєстрованого покупця запис нової власності-автомобіль з гарантованими зобов’язаннями; погашає власність продавця, щодо автомобіля; розносить по базам даних продавця та покупця пава і обов’язки узгоджені ними в угоді, записує в базу даних використаний ІШД як документ, пересилає копії ІШД до ПОМ-покупця та ПОМ-продавця, і закриває угоду.
Тепер зрозуміло, що перед сказаними процедурами купівлі/продажу автомобіля потрібно було зареєструватися в базі даних ЦМУ, продавцю з своїм ПОМ та своєю власністю - автомобіль, а також зареєструватися покупцю. Процедури реєстрації автомобіля виконуються, як правило, угодою складеною з одного боку власником автомобіля, а з іншого боку фахівця, який попередньо зареєстрував в базі даних ЦМУ свої права продавати послуги реєстратора даних в регіональному ринку товару/послуг. Процедури реєстрації прописані в спеціальному типу ІШД, який також зберігається в ЦМУ. В процесі реєстрації фахівець визначає стандартний клас автомобіля, тип ІШД з допомогою якого можливий продаж автомобіля, факт власності продавця, величину мита від продажу автомобіля..... ЦМС з допомогою узгоджених даних в ІШД, закріплює за фахівцем фінансову відповідальність за якість реєстрації. І якщо у власника автомобіля будуть збитки від не якісної реєстрації, то фахівець їх компенсує. Це правило гарантії якості діє, як стандарт, в кожному ІШД для кожної угоди. Процедури реєстрації є базові в організації кібернетичного ринку. А якщо за зареєстрованим товаром закріплений тип ІШД, із процедурами продажу та документальне забезпечення проходять в основному автоматично. Подібно двом сказаним прикладам, забезпечується купівля/продаж любого товару та послуги. Наприклад, товару - будинку, ліків, цигарок, хліба. Послуг - шофера, юриста, вчителя. лікаря, робітника, депутата, власника фірми, адміністратора, артиста.....

Добавлено (06.06.2007, 22:05)
---------------------------------------------
3. Як забезпечити дистанційні дії особі?
Гарантованим покриттям мобільним зв’язком території регіону і другими видами зв’язку, наприклад, Інтернет. Чому мобільний зв’язок переважаючий? Як мінімум, тому, що основні операції (по кількості) виконуються в територіальному середовищі регіону. Крім цього стандарт обміну даними спеціалізований формою ІШД, яка додатково захищає від атак хакера операційні системи спеціалізованих пристроїв Моделі.
4. Який життєвий цикл ІШД - типової угоди? Що робити, якщо я збираюсь укласти нетипову угоду?
Тип ІШД, який попередньо створений для конкретних процедур, наприклад, купівлі продажу конкретного класу товару – цигарок. Аналог - не заповнений бланк для продажу, в який потрібно внести дані продавцю, а потім процедурно узгодити з покупцем. В кінці угоди зберегти шаблон - бланк з узгодженими даними, як мінімум, у ПОМ, ЦМУ і ФОМ. Незаповнені (бланки) типи ІШД зберігаються в базі даних ЦМУ і копія , по запиту, пересилається на ПОМ персони, яка активує угоду. В іШД є, як загально – обов’язкові дані, так і особисті умови осіб викладені текстом, або цифрами. Є стартова кількість ІШД, яка забезпечує початок роботи Моделі в регіоні. В процесі експлуатації ЦМУ , при необхідності, яку активує особа зареєстрована в ЦМУ, може вона створити новий тип ІШД. Процедури створення та затвердження у експертів, прописані в оболонці спеціальному типу ІШД для створення нових ІШД. При цьому, цей процес проходить, як усі інші, шляхом – купівлі продажу з визначенням ціни, власності та відповідальності осіб, які задіяні в угоді.

Добавлено (06.06.2007, 22:07)
---------------------------------------------
5. Яким чином ця система буде стикуватись (юридично та технічно) з існуючим діловим обігом? Скажімо, коли одна з сторін - під'єднана до "системи", а друга - ні?
Бізнес контакти можливі тільки між особами, які зареєстрували в ЦМУ себе, свій ПОМ та свій товар/послугу для бізнесу. При цьому під час реєстрації товару/послуги визначається тип ІШД для його продажу і величина податку(див. приклад реєстрації).
6. Яким чином буде забезпечуватись незмінність і зберігання даних? Я свою угоду про купівлю квартири 15-річної давнини тримаю в шухляді. А як стосовно такої ж електронної угоди?
Не можливість послідуючих корекцій забезпечується методами:
Копіювання документів, як мінімум, в ЦМУ, ПОМ особи1, ПОМособи2 та ФОМ.
1. В реальному часі, ув’язка запису даних даної угоди контрольними сумами, з даними попередніх угод, наприклад100, щоб була неможлива зміна даних однієї угоди не змінивши дані усіх попередніх угод. Усіх без винятку, тому, що це ”вікно із 100” в реальному часі здвигається.
2. Зберігання даних на носіях, які унеможливлюють корекцію.
3. Спеціальна конструкція ПОМ, ЦМУ та ФОМ, яка унеможливлює любий доступ хакерів та адміністраторів після запуску.
4. Облік власності за особами та система контролю адресатів виключають скритність та вигідність корекції.
5. Кожна особа має можливість контролювати та захищати свою власність в суді.
6. Закріпити власність ЦМУ за особою, якій може виставити претензію кожна особа. (Це уже проект закону).
Зареєстровані дані про вашу квартиру зберігаються в базі даних ЦМУ як, товар який міняє власника в угоді з Вами. Копії цих даних зберігаються, як мінімум, у вашому ПОМ та ФОМ «вічно». На перших порах, доки не ствердиться робота Моделі в регіоні, Ви будете зберігати особливо цінні документи як в електронній формі, так і в - паперовій.

Добавлено (06.06.2007, 22:07)
---------------------------------------------
7. Як Модель забезпечує роботу механізму дистанційного самоврядування в регіоні?
. ЦМУ забезпечує не тільки централізовану організацію дистанційних угод купівлі/продажу особистої власності в регіоні, а і організацію зберігання узгоджених особами документів в багатьох місцях. При цьому ЦМУ систематизує узгоджені дані як системні, що мають функціональні зв’язки між собою. Тобто автоматично забезпечує формування в регіоні інформаційне середовище для громадського самоврядування шляхом формування Бази даних централізованого обліку:
1. База даних даного товару, який може міняти в угодах власника ( будинок, автомобіль, земельна ділянка......).
2. Бази даних особи яка виставляє свою власності для продажу – товар або право виконувати послуги (інженера, робітника, законодавця, юриста, учителя, міліціонера.....).
3. База даних особи, щодо виданих нею гарантійних зобов’язань в угодах.
4. База даних особи, щодо виставлених їй претензій від партнера по угоді.
5. База даних виставлених даною особою претензій до інших осіб.
6. База даних збору податків від особи в угодах купівлі/продажу.
7. База даних зібраних податків в регіоні.
8. База даних використання особами зібраних в регіоні податків......
Дані зафіксовані в базах даних забезпечують кожну особу можливістю виконати аналіз збережених документів, для виявлення надійності партнера, перед тим як заключити з ним угоду ( купувати товар, або лікуватися у даного лікаря, або віддавати дитину на навчання даному учителю, або виставити претензію до депутата, або не заключати з цією особою ні яких угод, тому, що вона на всіх складає претензії......). А якість ліків, продуктів... автоматично закріпиться за конкретними особами, до яких покупець може дистанційно виставити претензію.
Таким чином в регіоні створюється середовище для Самоврядування. Зверніть увагу, що ЦМУ виконує облік - особистої власності і особистих зобов’язань, які оцінили і документально узгодили між собою особи. А які бажані для сучасного суспільства наслідки! Україна приречена вийти з хаосу з допомогою кібернетики, а не чиновників. Це може буде історичним прикладом для держав усього світу.

Добавлено (06.06.2007, 22:09)
---------------------------------------------
9.База даних товарiв. – Юридических и (или) физических лиц? База даних збору податків від осіб в угодах купівлі/продажу. – Яких податкiв? И как это согласуется с существующей системой налогообложения? Каждое физическое лицо индивидуально платит налоги?
Життя це боротьба індивідуумів (осіб) за краще особисте життя, яке виміряється грошима. А гроші дають особі можливість купити чужу працю в формі товару, або послуги.
Функціональні дії кібернетичної моделі розвивають сказаний факт, шляхом дистанційного документального обліку(учёту) особистої власності - товару/послуги/грошей та особистої відповідальності, щодо цієї власності. Любі форми колективної власності та відповідальності Модель не сприймає.
Для того щоб продати в регіоні товар або послугу, потрібно особі зареєструвати в базі даних ЦМУ - себе, свій ПОМ, свій товар/послугу та відкрити особистий рахунок в банку, який обслуговує регіон. При цьому під час реєстрації товару/послуги визначають - клас до якого відноситься реєструє мий товар або послуга. Визначений клас автоматично визначає тип ІШД та величину податку, який ФОМ повинен автоматично відрахувати від суми проданого товару/послуги. Величину податку від продажу кожного стандартного класу товару/послуги визначає кодекс законів, який регулює економічні відносини в регіоні.
Щоб купити в регіоні товар/послугу потрібно - відкрити особистий рахунок в банку, який обслуговує регіон. Крім цього, зареєструвати в базі даних ЦМУ себе, та свій ПОМ.( Див. приклад реєстрації та продажу автомобіля.)
Особи, які володіють(як особистою власністю) ПОМ або/і ЦМУ, або ФОМ – юридичні особи.

Добавлено (06.06.2007, 22:11)
---------------------------------------------
10. Бази даних особистої власності для продажу – товару або права виконання послуги (інженера, робітника, законодавця, юриста, учителя, міліціонера.....). – Индивидуально физических лиц? В настоящее время в подавляющих случаях физические лица работают в организациях. Или имеется в виду трудоустройство?Функціональні дії особи і закріплення відповідальності в організаціях (підприємствах, фірмах) нічим не відрізняються від відносин колективних господарствах „колгоспів”. Тобто керівник, робітник розпоряджаються чужою власністю. Відповідно формується активність і інтерес. Я не берусь тлумачити чому люди свою власність краще захищають та примножують ніж чужу.
Але в Моделі цей факт розвивають під час виконання Угоди шляхом формування документів особистої власності та особистої відповідальності в процесы купівлі/продажу. Любі форми колективної власності та відповідальності - Модель не сприймає. Потрібно з допомогою нових технологій розбити залишки колективної власності та відповідальності на особисту. Наприклад, кожний день інженер - керівник дільниці Остап Семенович Нетудихатько видає „наряд” слюсарю Коломийченко, відремонтувати автомобіль. В наряді інженер в деталях описує операції виконання послуги - слюсаря, подібно процедурам в ІШД для Угоди. Але це ще не Угода між інженером-покупцем та слюсарем-продавцем. Тому на великих підприємствах формується безініціативна праця і обман, хоч у підприємства є власник. Я працюю на такому підприємстві. Мене дивує фактичне середовище доісторичних методів керування, шляхом залякування та обману. Кожний керівник, як зграйний вожак, робить вигідне для себе середовище, яке фактично не розвиває підприємство, а розвиває показуху. Та ще й краде. Хазяїн здогадується, але така система. Потрібен новий підхід до видачі наряду, який базувався б на дистанційно-централізованому обліку виконаної роботи з допомогою спеціальних типів ІШД та прив’язки взаємної оцінки грошима до конкретної послуги. Типи ІШД повинні базуватися на даних „наряду” і розроблятися, та удосконалюватися особами підприємства в оболонці базового типу типу ІШД, який призначений для розробки нових типів ІШД. Це забезпечить поступовий перехід від колективної праці до особистих бізнес – угод з централізованим стандартним обліком.
Кому такий підхід до організації праці вигідний? Саме більше хазяїну. Тому що він „стоїть” на вершині піраміди розподілу грошей. Крім цього включаються механізми зацікавленості та самоконтролю у працівників підприємства, що повинно розвинути ініціативну працю.

Добавлено (06.06.2007, 22:12)
---------------------------------------------
11. База даних використання особами зібраних в регіоні податків. – Яким чином ОСОБИ можуть використовувати зiбранi в регiонi податки? (Правовые аспекты!)

Любий фінансовий фонд використовують уповноважені особи (чиновник). Наприклад, в регіоні – Крим. Дистанційно склали бізнес-угоду. З одного боку Іванченко, який запропонував свої послуги, щодо ефективного використання податкового фонду на регіональні програми, яку дистанційним голосуванням затвердили громадяни(особи) регіону. А з іншого боку особи регіону, які дистанційним голосуванням узгоджують з допомогою ПОМ і ЦМУ умови виконання Іванченко функцій розпорядника податковим фондом Криму, а також узгоджують помісячну оплату його послуг. При виконанні своїх обов’язків Іванченко має право заключати бізнес –угоди з іншими особами які запропонували продати свої послуги. Наприклад менеджер Абрамович запропонував свої послуги в Саках організувати пробурити групу свердловин, які забезпечать питною водою весь регіон. Узгоджена між цими особами ціна робіт 30 000 000 гривен з помісячним авансом на фінансування виконання робіт 5 000 000 гривен. Абрамович заключає дистанційну Угоду з власником бурової установки Убирджиновим. Узгоджують авансову оплату 3 000 000 гривен. Подібним ланцюгом дистанційних бізнес-угод формується середовище Угод навколо підприємства Абрамовича по забезпеченню регіону питною водою. При цьому усі бізнес-угоди мають ідентифіковані ЦМУ загальні функціональні зв’язки між собою та податковим фондом, а також з угодами і особами, які сплатили цей податок. Цим ЦМУ забезпечує можливість, кожній особі регіону проаналізувати в яких „кишенях” осіли податкові гроші. Тобто – ідентифіковані(мічені) грошові одиниці в централізованому середовищу обліку, забезпечують кожну зареєстровану в ЦМУ особу можливістю прослідити переміщення цих грошей між особами. Так виключається для Абрамович і Іванченко можливість шахрайства та забезпечується інформаційне середовище для формування самоврядування в регіоні.
Це не значить, що Іванченку та Абрамовичу не вигідно організовувати проект водопостачання. Змінються правила бізнесу, які спонукають бізнесменів виконувати узгодженні зобов’язання. Та цікавіше помірно багатій особі жити між не бідними особами, ніж дуже багатій між жебраками, по меншій причині, можуть забрати багатство. «Голь на выдумку богата».
Хаос в Україні - спонукає суспільство задіяти в регіонах кібернетичну Модель організації дистанційних бізнес-угод та дистанційного самоврядування. Це буде історично значимо, та прибутково від розповсюдження в інших державах світу.

Добавлено (06.06.2007, 22:16)
---------------------------------------------
12.Висновки та запитання до Форуму.
Для того, щоб задіяти роботу кібернетичної Моделі потрібна політична воля людей, які б забезпечили організацію поетапних дій в сфері законів, перегляду території регіонів, забезпечили фінансування...... Для цього потрібні великі фінансові та організаційні затрати. Потрібна Воля суспільства, яку воно передало б партії людей, або навпаки.
Ні яка партія не має в своїй програмі практичних дій, щоб забезпечити самоврядування в Україні. Функціональні можливості запатентованої Кібернетичної Моделі сходяться з метою громадського руху Самооборони (Самоврядування ).
(копія)Принципи Народної Самооборони:
1. Не кради і не давай красти іншим.
2. Не бреши і не давай брехати.
3. Не бери і не давай хабарів.
4. Не бійся боротися за свої права.
Але як Самооборона буде їх виконувати не зрозуміло. Просто це виглядає як примітивне використання по факту - морального авторитету Луценко у народу України. А може включити запатентовану Модель в Програму Самооборони? Щоб тільки ця партія мала юридичне право впровадження. Тільки де та партійна група людей, яка б прониклася кібернетичною ідеєю, щоб її виконати?

А можливо включити в Програму Регіонів? Назва то відповідає „регіональному” підходу Моделі. Тільки теж питання - де та партійна група людей, яка б прониклася кібернетичною ідеєю, щоб її виконати?

А можливо партія Юлі Тимошенко ? Завидно активний характер, кібернетик по професії. Тільки теж питання....
А може, як в старину, знову запросити „варягів”? А питання дійсно знаходиться в цій площині. До народного авторитету Луценко додати міжнародний авторитет якогось зарубіжного „світила” в кібернетиці, щоб перемогти на виборах і зробити Ідеальну Україну. Наприклад, Білл Гейтс переконав би більшість суспільства, що самий ефективний організаційний механізм – кібернетичний. А може і практично б допоміг. Та хто зацікавить подібний авторитет??? Сучасна „еліта України” не хоче вникнути в суть перспективності технологічного озброєння громадян для організації дистанційного бізнесу та дистанційного самоврядування, щоб люди самі будували вигідно узгоджене життя.Конфіденційні запитання та пропозиції - anapo@ukr.net. або 40_a@ukr.net.

Добавлено (08.06.2007, 21:05)
---------------------------------------------
Есть подозрение, что без тщательно продуманной концепции безопасности все попытки воплотить данную концепцию в жизнь приведут лишь к повышению спроса на "работников ножа и топора" в сфере информационных технологий.

Если не секрет: каким образом данная схема гарантирует отсутствие простых путей мошенничества? Каким образом она может исключить взятки?

Любой бухгалтер с опытом отлично знает, что такое "чёрная бухгалтерия". Вряд ли предложенная схема её отменяет.

Возможно, я читал концепцию и текст патента невнимательно -- однако, исходя из них, никаких особых механизмов, способных решить две вышеупомянутые проблемы, не заявлено. Если это действительно так -- то система либо не приживётся, либо вызовет результат, противоположный ожидаемому.

Да потрібно багато проблем рішити, щоб втілити в регіонах дистанційний персоніфікований бізнес, автоматичне персоніфіковане оподаткування та дистанційне персоніфіковане самоврядування. І не стільки технічні, як шахрайські. Дуже розвинена у нас брехня. Якраз подвійна бухгалтерія та ділове середовище „якщо не збрешеш не виживеш” завели суспільство в тупик. Для мене особисто, ця брехня заставило (15 років назад) займатися кібернетичним аналізом в реальному часі. Формування баз даних в реальному часі та автоматична „ув’язка” їх з особами які зацікавленні боротися за істину даних. Сказане закладено в модель, як багато придатна дієва форма в боротьбі із адміністративним шахрайством. А для боротьби із хакерами пропонується перенесення даних в оболонці ІШД та спеціалізований підхід до пристроїв з ізольованим, автономним програмним середовищем, яке не сприймає код хакера. Наприклад, порівняння існуючих комп’ютерних аналогів з подібними існуючими в природі аналогами. У природі не існує довго живучого біологічного об'єкту, що має доступ ззовні для прямого втручання в програму, яка їм керує. А в нині існуючій технології обміну даними по комп'ютерним мережам зв’язку - усі операції виконують одною міркою - бітами. Тому ще існують методи програмного доступу до операційної системи кожного комп'ютера. Навіть утворилася поважна кваліфікація шахрайства - хакер.
У біологічних об'єктах дуже розповсюджений метод графічної фільтрації потоку даних, що аналогічний нині існуючому в техніці оптичному переходу екран - сканер. Аналог сканера - очі, а аналог екрана - графічні зображення об'єктів навколишнього середовища. Але у середині очей біологічного об'єкта своя, закрита система обробки графічних даних і реагування на них, не містить у собі формат даних, який впливає на перепрограмування. Крім цього, сприйняття очима графічного формату працює в сукупності з закладеними в об'єкті даними, які визначають - який графічний образ прийнятний для реагування. У кібернетичній моделі обрано і подібний напрямок побудови методології сукупних дій пристроїв, щоб захистити дані кібернетичного ринку регіону від хакерів.
Але якщо Ви сприймаєте, що пропонується ідеальна система, то це помилкове сприйняття. Ми пропонуємо напрямок (спосіб) дій, щоб побудувати персоніфікований дистанційний бізнес, автоматичне оподаткування, та дистанційне персоніфіковане самоврядування. А в процесі впровадження сказаного буде велика кількість проблем, які поступово потрібно буде рішати. Але є за що боротися. Хаос спонукає суспільство України першими піти цим шляхом, а лідеру втілення - ввійти в світову історію.

Кроме того: человек -- сущность инертная, особенно в контексте новых технологий. Многие подобные вещи воспринимаются пассивно -- либо, в случае навязывания в "добровольно-принудительном порядке" -- открыто враждебно. Проблемы внедрения весьма часто превращают даже хорошо продуманную идею в красивую утопию.

Ви праві. Проблема суспільства – основна. Але завжди лідери (особи) ламали устої. Тому і надіємось достукатись до осіб які фактично мають бажання та можливість. А лідери якраз формуються в Україні. Саме головне – в руки якого лідера ця Модель попаде. А якщо кожну особу в регіоні забезпечити сучасним мобільним зв’язком з додатковими функціями поступового переходу до дистанційних бізнес-угод, то ворожнеча буде не велика. „Під лежачий камінь вода не тече”. Тому ми ведемо Тему на багатьох сайтах. Читають багато, та питань мало. Люди не вірять. Але у нас це не перша розробка і початкове відношення – звичне. Потім ми будемо заплямовані, а потім - як найкраще. В цьому смак життя.

 
delta2Дата: Пт, 08.06.2007, 22:12 | Сообщение # 2
джура
Группа: Пользователи
Сообщений: 5
Репутация: 0
Статус: Offline
Ретрансформація інформації в даному напрямку не є доступною для сприйняття для неспеціалізованого індивідиуму...... .
Іншими словами звичайні люди вас не зрозуміють!
Це доволі розповсюджена помилка серед високих кіл. Ви занадто далеко відійшли від звичайних людей.
П.С.: "Не знаю чому я це пишу, в цій "мертвій зоні" всеодно мене ніхто не чує" sad
 
Форум » ФОРУМ » Політика » Не чиновники, а кібернетика виведе Україну із кризи (В 2007 році виданий патент України №22235 на кібернетичн)
  • Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:


Copyright MyCorp © 2006 Бесплатный хостинг uCoz
Украински й портАл

ERA.COM.UA
ин тернет портал
  New online pharmacy

Our online pharmacy is the perfect resource for people to get their drugs without any hassles or awkwardness.

We work hard to make sure you save money every time you shop with us. At our online store, you pay less and get more.

http://www.newpharmacy.org

ZENEGRA - Generic Sildenafil Citrate is an effective treatment for ED regardless of the cause or duration of the problem or the age of the patient. This section takes you through how ZENEGRA works, its side effects and the dosage that is right for you. Always consult your doctor for the right dosage