НАРОДНА САМООБОРОНА
ГОЛОВНА | А може знову запросити „варягів” покерувати нами? - Форум МІЙ | Вход
 
НОВІ ПОВІДОМЛЕННЯ · УЧАСНИКИ · Правила форуму · ПОШУК · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Модератор форума: Шарик, Markus  
Форум » ФОРУМ » Політика » А може знову запросити „варягів” покерувати нами? (Сказане виглядає нав’язливо і звучить фантастично з признак)
А може знову запросити „варягів” покерувати нами?
oleksaopДата: Ср, 25.07.2007, 19:18 | Сообщение # 1
джура
Группа: Пользователи
Сообщений: 3
Репутация: 0
Статус: Offline
Партійні лідери продовжують організовувати суспільство з допомогою адміністративно-чиновної системи. Порахуйте скільки чиновників на Україну потрібно. Із виконавчим апаратом - до мільйона. Це дорого і неефективно. І не стільки тим, що чиновники погані, як тим, що вони фізично не можуть виявити і обробити істинну інформацію від 50 мільйонів громадян, щоб забезпечити їм „справедливе” життя. Та і де партія знайде таку кількість „нормальних” людей? І де той дисциплінуючий механізм для чиновника? Знову корупція, страх, тюрми, інтриги та брехня?
Давайте заглянемо в основу забезпечення розвитку суспільства.
Життя - це боротьба індивідуумів за краще матеріальне особисте життя, яке оцінюється грошима. А гроші дають особі можливість купити чужу працю в товарі, або послузі. Але гроші також з нічого не появляються. Тобто потрібно виробляти власний товар або послугу, які інша особа в угоді оцінить грошима. От і замкнувся механізм виконання взаємних бажань через грошову угоду - придуманий богами. Який мудрий механізм формується справедливості (згоди ) в суспільстві – забезпечення свого збагачення через збагачення особи від якої маєш прибуток. Цей механізм тепер називають бізнес-угода. Купівля/продаж хліба, ліків, цигарок.....теж бізнес-угоди.
Це і є той механізм, який порушила радянська система. П’ятнадцять років переводять радянську власність в особисту ті, хто втовпився до „корита”. Для чого? Та для того, щоб конкретна особа була зацікавлена в розвитку і захисту своєї власності, а не власності всіх, тобто нічийної. А так, як „хапонуло” багато таких, хто не здібний розвинути її та захистити - то „перехоплюють” інші, більш жадні та владні. А 50 мільйонів тих, хто не втовпися до „корита” залишилися в форматі безправних рабів. Іще більше порушився основний закон згоди в суспільстві - забезпечення свого збагачення через збагачення особи, від якої маєш прибуток. Тому і тікають ті, хто при розумі і молодих роках, в країни, де немає у владі „ від імені народу”. І тікають із самої природно багатої держави світу. А ті, хто „хапонули” іще, не розуміють історичних прикладів, що праця безправних рабів - це праця безініціативних людей, які накопичують не стільки багатство, як незадоволення. Проти незадоволеного суспільства не вистояла ні одна імперія, не то, що „хап-капіталіст”, якого не поважають не тільки в Україні, а і в усьому світі. Казалося, що якраз у багатих і виникне елітна мудрість. Так ні, не виникає.

Добавлено (25.07.2007, 19:18)
---------------------------------------------
Зрозуміло, що сучасна еліта нездібна побудувати життя не тільки для громадян України, а і для себе. Тому, що не усвідомлює основний закон ділової рівноваги в суспільстві.
Де вихід ?? - Виконувати сказаний закон ділової рівноваги з допомогою нових досягнень мобільних технологій. При цьому мобільні технології повинні допомогти кожній особі:
- дистанційно знайти бажаний варіант для купівлі/продажу товару/послуги;
- перед складанням угоди дистанційно провірити рекламації на даний товар/послугу;
- дистанційно забезпечити документами обліку права та обов’язки щодо купленої/проданої власності так, щоб особа могла легко захистити свою власність, наприклад, в суді;
дистанційно виконати фінансові розрахунки за куплений товар/послугу;
- автоматично сплатити податок в регіоні, в якому куплений товар/послуга;
- дистанційно скласти колективну угоду з чиновником на ефективне використання зібраних податків в регіоні;
- дистанційно проконтролювати, як особи сплачують та -- - використовують зібрані податки в регіоні;
- дистанційно виставити рекламацію щодо купленого бракованого товару/послуги; .....!!!
Світова технологічна еліта штурмує кібернетичні методи економічного здешевлення адміністрування та безпечне ведення дистанційного бізнесу. Якщо в 2000 році в світі було видано до 300 патентів на технічну новизну використання комп’ютерних (кібернетичних) технологій в організації бізнес-угод, то в 2006 році – 5000. http://ep.espacenet.com/advancedSearch?locale=en_ep Клас G06F17.00; G06Q20.00. Є патентні розробки, які забезпечують гарантований захист даних бізнес-угод від хакерів та від адміністраторів - шахраїв.
Патентом № 22235, виданому в Україні в 2007 році (http://www.ukrpatent.org/cgi-bin/searchPatF), закріплена новизна регіонального підходу до організації мобільних бізнес-угод, що забезпечує автоматичний збір податків та формування в регіоні самоврядування.
Тільки хто і яким чином забезпечить цими мобільними технологіями громадян в регіонах України? Давайте звернемося до історичних фактів по рішенню подібних задач.
Що, до Петра 1 в Росії ніхто не знав про нові технології, які б забезпечили поліпшення життя в Росії? Знали. Та Петро Перший розумів про нездатність тогочасної еліти цим зайнятися і поїхав сам до Голландії, щоб проникнутися новими технологіями. Сучасним лідерам також ніколи вникнути в суть нових технологій, та і владного Петра немає. А на заміну еліт уже пройшло 15 років, а кінця не видно. Швидше 50 мільйонів вимре, ніж цей процес сам по собі зложиться. Візьміть Китай. Як тільки в Китаї еліта-влади забезпечила пріоритетним напрямок розвитку нових технологій, так за ті ж самі 15 років - які вражаючі зміни! !! Що ж робити?
А може, як в старину, знову запросити „варягів” покерувати нами?
А питання дійсно виставляється в цій площині.
Візьміть приведення в Новгород та Київ авторитетів з варягів, або до Одеси авторитета Ришельє. Тогочасна еліта-говорунів не мала доступу до дій Ришельє, що забезпечило йому свободу в організації на півдні України економічного буму.
А якщо запросити „світила” в кібернетиці, наприклад, Білл Гейтса. Він переконав би більшість суспільства, що самий ефективний організаційний механізм – кібернетичний, який дає можливість кожній особі будувати узгоджене з другою особою вигідне життя. А в сумі – економічний бум. Він проникся цією ідеєю, багато зробив, ще більше може зробити. Оце і буде його історично яскравою благодійністю до обездолених людей. Можливо знайдеться мудрості та сміливості у сучасних лідерів України на подібне запрошення???

А яке Ваше ставлення до ідеї запрошення прогресивних видатних осіб, щоб задіяти кібернетичний механізм дистанційного самоврядування в регіонах через бізнес-угоди?

 
Форум » ФОРУМ » Політика » А може знову запросити „варягів” покерувати нами? (Сказане виглядає нав’язливо і звучить фантастично з признак)
  • Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:


Copyright MyCorp © 2006 Бесплатный хостинг uCoz
Украински й портАл

ERA.COM.UA
ин тернет портал
  New online pharmacy

Our online pharmacy is the perfect resource for people to get their drugs without any hassles or awkwardness.

We work hard to make sure you save money every time you shop with us. At our online store, you pay less and get more.

http://www.newpharmacy.org

ZENEGRA - Generic Sildenafil Citrate is an effective treatment for ED regardless of the cause or duration of the problem or the age of the patient. This section takes you through how ZENEGRA works, its side effects and the dosage that is right for you. Always consult your doctor for the right dosage