Майдан 2004
|
|
mohosh | Дата: Вт, 13.03.2007, 22:51 | Сообщение # 1 |
джура
Статус: Offline
| В 2004 році ми стояли на майдані, в Києві. ми чогось таки добилися. Але це було тоді. Як ви оцінюєте майдан 2004-го сьогодні??????????? Які результати????? Хто в цьому всьому винен???????? Повторити ще раз цієї весни???????? чи може діяти по інакшому
mohosh
|
|
| |
Markus | Дата: Вт, 13.03.2007, 22:58 | Сообщение # 2 |
гетьман
| Майдан-2004 року - це подія, яка залишиться у мені до смерті. Головний результат - це свобода слова. Повторити, тільки діяти цей раз трохи по іншому.
|
|
| |
mohosh | Дата: Вт, 13.03.2007, 23:38 | Сообщение # 3 |
джура
| він залишився в серцях і душах багатьох людей. Але справжня революція була лише в перші дні. Далі це було вже очікування результатів. Туда їхали вже кому попало (бували й такі(я сам бачив), які їхали, лише щоб попасти в Київ. везли їх то часто-густо безплатно, або й навіть давали гроші на дорогу і дрібні росходи.) Бувло повсякому. Лише проблема: свободою слова ситий не будеш???????????? А живемо як і жили. Простим людям то ця свобода нічого не дала. Корупція і далі процвітає, олігархи, ще більше захоплюють владу. Хіба не проти цього ми боролися?????????????
mohosh
|
|
| |
DeathЯныку | Дата: Ср, 14.03.2007, 16:44 | Сообщение # 4 |
джура
| У мене сльози були на очах коли Яника призначили прем`єром!!!! Я працював у аеропорту, а чорний хід і курилка виходили прямо на ворота де їздять слугі народа, так я спеціально виходив у футбольці БЮТ щоб зчипитися з кіось з депутатів. Так вони робили вигляд наче нічого небачуть.
|
|
| |
Шарик | Дата: Ср, 14.03.2007, 17:03 | Сообщение # 5 |
гетьман
| Я думаю, що прихід до влади Янука пішов на користь нашому суспільству., тут не можу не погодитись із Тимошенко - це щеплення для України. Синяки довели, що вони абсолютно не здатні діяти в умовах більш-менш демократичного суспільства. Міф про "господарника" Янука, захисника російської мови, та України від НАТО - тане як сніг на весняному сонці. DeathЯныку, такі відчуття були в мене в 1991 році, під час ГКЧП, але вийшло, що все відбулось на краще, так буде і зараз
|
|
| |
mohosh | Дата: Ср, 14.03.2007, 22:58 | Сообщение # 6 |
джура
| можливо що ми чогось доб'ємось. Але хто буде управляти країною після віддставки уряду та розспуску парламенту: Порошенко, Кінах, Балога чи може другі олігархи прийдуть їм на заміну?????? Як ми далі зможемо впливати на країну???????????? Їх вже допустили до влади, і що????? та вони самі між собою не можуть дати ладу, не те щоб країною правити. А парламент. Ну розпустимо ми його, на других виборах хто туда прийде ті самі люди, може моміняється кілька обличчь, та вони великої не будуть грати. Буде знову боротьба за владу та портфелі. І підемо по другому післяреволюційному кругу і так до бескінечності??????????????
mohosh
|
|
| |
земляк | Дата: Чт, 22.03.2007, 14:04 | Сообщение # 7 |
джура
| Майдан- це психологічна перемога над тим страхом, що заповнював душі людей і не давав можливості відстоювати свої законні права. На жаль, сьогодні ще у багатьох наших громадян почуття власної гідності знаходяться на другорядному плані. І у цьому не варто їх звинувачувати, оскільки маса суспільно-економічних проблем та "способи" їх вирішення створюють ілюзію, внаслідок якої громадяни продовжують терпляче чекати покращення свого життєвого рівня від влади.
земляк
|
|
| |
tocsin | Дата: Пн, 16.04.2007, 08:04 | Сообщение # 8 |
джура
| Quote (mohosh) | можливо що ми чогось доб'ємось. Але хто буде управляти країною після віддставки уряду та розспуску парламенту: Порошенко, Кінах, Балога чи може другі олігархи прийдуть їм на заміну?????? Як ми далі зможемо впливати на країну???????????? Їх вже допустили до влади, і що????? та вони самі між собою не можуть дати ладу, не те щоб країною правити. А парламент. Ну розпустимо ми його, на других виборах хто туда прийде ті самі люди, може моміняється кілька обличчь, та вони великої не будуть грати. Буде знову боротьба за владу та портфелі. І підемо по другому післяреволюційному кругу і так до бескінечності?????????????? | оце точно так думає 99% київлян, які голосували за помаранчевих, тому вони і не поспішають зараз виходити на "зраду геть" ... тому конче необхідно дати їм тверду надію, що цього разу все буде інакше ... а те, що помаранчеві, в тому числі і Президент наробили багато помилок, може це і дійсно на краще, бо нокаут - це загартованість на майбутнє..., не буде більше такої самовпевненості, і будуть більше думати (до речі на такій же самовпевненості цього разу "погоріли" сині) треба негайно усім думати, як відновити довіру до помаранчевих бувших іх прихильників, тому що 2004 і 2006 роки показали, що помаранчеві випереджають синіх на 8 відсотків, і якщо втратити 3 чи 2 відсотка з цих 8, то це буде знову судова тяготина, тому треба думати зараз ... якщо людям все пояснити, та ще й вибачитись, то можна відновити довіру
|
|
| |